Intet julebord uden fisk og skaldyr
Hvis der er en tid på året, der om nogen er præget af traditioner, er det julen. I december fyldes dagene og kalenderen langsomt - men sikkert - af hyggelige aftaler, juledekorationer, pakkekalendere, æbleskiver og ikke mindst masser af forkælelse og dejligt julemad.
Hos Royal Greenland vil vi gerne inspirere dig til masser af retter med fisk og skaldyr. Vi har taget udgangspunkt i de traditionelle retter med bl.a. rejer og rødspætter, men derudover finder du også lidt utraditionelle opskrifter med bl.a. røget hellefisk og stenbiderrogn. Opskrifter, der vil sætte et overraskende, delikat tvist på dit julebord.
Sæt opskrifterne sammen på kryds og tværs eller vælg en enkelt ud. Servér som forret eller hovedret - valget er dit!
Velbekomme!
Opskrifter med rejer
Grønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter
Se opskriften herTarteletter med rejer og asparges
Se opskriften herDisko Bay Kutter-Rejer med "æbleflæsk"
Se opskriften herDisko Bay Kutter-Rejer med tomattatar og basilikumcreme
Se opskriften herRejecocktail med grape
Se opskriften herRejesalat
Se opskriften her
Opskrifter med panerede rødspætter
Klassisk stjerneskud
SE OPSKRIFTEN HERStjerneskud med stenbiderrogn og danske middagsrødspætter
SE OPSKRIFTEN HER
Opskrifter med røget hellefisk
Sprøde toasts røget hellefisk og krydret røræg
SE OPSKRIFTEN HERRøget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast
SE OPSKRIFTEN HERRøget grønlandsk hellefisk med grillede asparges og pesto
SE OPSKRIFTEN HERRøget hellefisk med broccolisalat og ristede pistaciekerner
SE OPSKRIFTEN HERRullet røget hellefisk med rygeost, spegeskinke og limesyltede radiser
SE OPSKRIFTEN HERRøget hellefisk på grønne ærter som risotto med sprød chorizo
SE OPSKRIFTEN HER
Opskrifter med stenbiderrogn