You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stjerneskud med stenbiderrogn og danske middagsrødspætter

Stjerneskud med stenbiderrogn og danske middagsrødspætter

  • Rødspætte
  • Stenbiderrogn
  • Hovedret
  • Smørrebrød
  • Glutenfri
  • Påske
  • Vinter
  • Filet
  • Convenience
  • Rogn
  • Børnenes favoritter
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl lange strimler af agurken og marinér med dild, salt og peber.

Bland mayonnaisen med masser af hakket dild, salt og peber. Skær brødet i skiver og rist det ganske let - evt. i smør på panden.

Smør brødet med lidt af mayonnaisen. Placér salaten og en del af rejerne ovenpå, og dernæst rødspættefileten. Pynt til sidst med de marinerede agurker, stenbiderrognen, lidt ekstra rejer og masser af plukket dild.

Servér dildmayonnaisen og citron i både til stjerneskuddet.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer i spidskålsravioli med rejemayo og dild
...