You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Salat med stenbiderrogn og citronmarinade

Salat med stenbiderrogn og citronmarinade

  • Stenbiderrogn
  • Hovedret
  • Efterår
  • Sunde salater
  • Rogn
  • Vinter
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl og rens salaten grundigt og dup den forsigtigt godt tør.

Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen til en marinade. Vend halvdelen af rognen i marinaden. Til sidst vendes salaten og plukket dild forsigtigt i marinaden med stenbiderrogn (gem lidt plukket dild til at pynte retten med).

Server med mere stenbiderrogn på toppen og små kogte kartofler drysset med fintsnittet purløg.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejewok fra Korea med gyldne ris
...