You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprøde toasts røget hellefisk og krydret røræg

Sprøde toasts røget hellefisk og krydret røræg

  • Hellefisk
  • Forret
  • Vinter
  • Røget & gravad
  • Nytår
  • Hapsere og småretter
  • Frokost
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Æggene piskes sammen og krydres med salt og peber. Urter og hvidløg hakkes fint og tilsættes.

Æggemassen vendes på en varm pande i olie 2-3 min; til den får en cremet konsistens.

Toastbrødet ristes i ovn, til det er gyldent. Røræggene og hellefisken fordeles på brødet, og der serveres straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rødspættefilet med salat af peberfrugter og rucola
...