You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rullet røget hellefisk med rygeost, spegeskinke og limesyltede radiser

Rullet røget hellefisk med rygeost, spegeskinke og limesyltede radiser

  • Hellefisk
  • Forret
  • Sommer
  • Røget & gravad
  • Gæstemad
  • Nytår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rugbrød i tynde skiver, bages i ovnen ved 160°C i ca. 10-12 minutter, indtil det er sprødt.

Læg film på et skærebræt. Herpå lægges skiverne af hellefisk, taglagt. Placer spegeskinken/parmaskinken ovenpå hellefisken.

Pisk skyr med salt, peber, rygeost og et halvt bundt kørvel. Gem 4 tsk. af blandingen til anretningen.

Skyrcremen lægges på hellefisken hele vejen ned og fisken rulles stramt til en pølse ved hjælp af filmen. Del pølsen i 4, fjern filmen og fordel rullerne på 4 tallerkener. Del evt. en gang mere inden anretning.

Radisser snittes tyndt på mandolinjern. Pres saften fra limen udover radisserne og lad det trække ca. 5 minutter.

På tallerkenerne kommes lidt skyrcreme. Læg hellefiskerullen derpå og pynt med radiser, kørvel og sprødstegt rugbrød. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk på grønne ærter som risotto med sprød chorizo
...