You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejecocktail med grape

Rejecocktail med grape

  • Rejer
  • Forret
  • Vinter
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Nytår
  • Sommer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

I stedet for rød chili kan du bruge chipotle, som er røgede jalapenos på dåse. Den røgede smag passer perfekt til retten. 

Fremgangsmåde

Skær skallen af grapefrugterne og skær dem i fileter. Gem løbende det saft, der løber fra grapefrugterne.

Bland limesaft og grapefrugtsaft med finthakket chili (efter smag), sirup og hvidløg.

Skær agurk og rød peber i små tern. Snit sugarsnaps i tynde skiver.

Vend rejerne med grape-/limesaften, agurk, peberfrugt, sugarsnaps, grapefileter og friskhakket koriander og server straks i portionsglas.

Tip

I stedet for rød chili kan du bruge chipotle, som er røgede jalapenos på dåse. Den røgede smag passer perfekt til retten. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeloin med skalrejer, grillede asparges og rejesmør
...