You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Æggepandekager med rød stenbiderrogn, broccoli og persille

Æggepandekager med rød stenbiderrogn, broccoli og persille

  • Stenbiderrogn
  • Rogn
  • Forret
  • Påske
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

2 æg slås ud og steges som pandekager på en pande med rødløg i tynde skiver. De skal bages 2 minutter på begge sider og krydres med salt. Gentag så du har i alt fire pandekager.

Pluk broccoli i små buketter og vend med citron, salt og peber. Kom det på pandekagen sammen med hytteost, drys med friske urter og til sidst stenbiderrogn, bum.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast
...