You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stenbiderrogn på hurtige kartoffelblinis

Stenbiderrogn på hurtige kartoffelblinis

  • Stenbiderrogn
  • Forret
  • Vinter
  • Påske
  • Rogn
  • Hapsere og småretter
  • Nytår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoflerne vaskes og skæres tyndt, og steges på en pande til de er gyldne og møre. Derefter lægges de på et lille fad.

Læg herpå en skefuld stenbiderrogn, skyr (eller creme fraiche) med sort peber samt blomkålsbuketter, der lige er vendt med citronsaft og -skal og salt. 

Pynt med persille og rødløg.

Klik her
N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sej med chorizo og ærter
...