You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Fyldte æg med Disko Bay Kutter-Rejer

Fyldte æg med Disko Bay Kutter-Rejer

  • Lage
  • Rejer
  • Kogt og pillet
  • Børnenes favoritter
  • Gæstemad
  • Hapsere og småretter
  • Efterår
  • Forår
  • Jul
  • Sommer
  • Forår
  • Vinter
  • Forret
  • Frokost
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

100g Disko Bay Kutter-Rejer
4 æg
150g hytteost
1-2 spsk. sennep
1 håndfuld frisk dild
salt & peber
cayennepeber
evt. citronsaft

Fremgangsmåde

Kog æggene i en gryde i ca. 10 minutter. Læg dem derefter i koldt vand og lad dem køle af. Pil æggene og skær dem over på langs. Skrab forsigtigt blommerne ud og læg de halve æggehvider til side.
 
Blend æggeblommer, hytteost, sennep og dild sammen i en minihakker eller med en stavblender. Smag til med salt og peber.
 
Fyld den cremede masse i de halve æggehvider. Fordel rejerne over æggene og top med cayennepeber, lidt citronsaft og frisk dild eller karse.   
 
Spis de fyldte æg med rugbrød til, eller server dem f.eks. som en del af årets julefrokost eller påskefrokost.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejemad med grøn ærtehummus, mynte, æg og tahini
...