You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Arkiv

Sæt fisk og rejer på påskebordet!

Intet påskebord uden fisk og rejer...

Påsken er for rigtig mange forbundet med påskeferie, helligdage og ikke mindst den traditionsrige påskemad. Og er der noget, der hører den traditionsrige påskemad til, er det fisk og skaldyr!

Selvom påsken ikke bliver som den plejer i år, så er det stadig vigtigt at holde fast i hyggen. Derfor får du her ekstragode opskrifter, du kan forkæle dig selv og dine allernærmeste med. Brug opskrifterne enkeltvis eller vælg dine favoritter ud til påsketapas. Du kan også bruge flere af opskrifterne til påskebrunch eller til forret.

Påskeopskrifter

Klassisk stjerneskud

SE OPSKRIFTEN HER

Klassisk rejemad med Disko Bay Kutter-Rejer

Se opskriften her

Skalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød

SE OPSKRIFTEN HER

Tarteletter med rejer og asparges

Se opskriften her

Stenbiderrogn på hurtige kartoffelblinis

Se opskriften her

Skalrejer med 3 slags dip

SE OPSKRIFTEN HER

Disko Bay Kutter-Rejer på toastbrød med rørt smøreost

Se opskriften her

Stjerneskud med stenbiderrogn og danske middagsrødspætter

SE OPSKRIFTEN HER

Disko Bay Kutter-Rejer på cremet broccolisalat

Se opskriften her

Toast med grønlandsk stenbiderrogn

Se opskriften her

Grønlandske skalrejer i nye kartofler med krydderurtemayonnaise

SE OPSKRIFTEN HER

Rødspætter og persillesovs

SE OPSKRIFTEN HER

Disko Bay Kutter-Rejer med tomattatar og basilikumcreme

SE OPSKRIFTEN HER

Sprøde toasts røget hellefisk og krydret røræg

SE OPSKRIFTEN HER

Stenbiderrogn med smilende æg og sprødt rugbrød

SE OPSKRIFTEN HER

Sæt fisk og rejer på påskebordet!

Se også

Næste nyhed: Rejens fødselsdag
...