Sæt fisk og rejer på påskebordet!
Intet påskebord uden fisk og rejer...
Påsken er for rigtig mange forbundet med påskeferie, helligdage og ikke mindst den traditionsrige påskemad. Og er der noget, der hører den traditionsrige påskemad til, er det fisk og skaldyr!
Påsken giver mulighed for at være sammen med familie og venner og nyde tiden med påskehygge og lækre smagfulde retter. Derfor får du her ekstragode opskrifter, du kan forkæle dig selv og din familie og venner med. Brug opskrifterne enkeltvis eller vælg dine favoritter ud til påsketapas. Du kan også bruge flere af opskrifterne til påskebrunch eller til forret.
Påskeopskrifter
Klassisk rejemad med Disko Bay Kutter-Rejer
Se opskriften herSkalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød
SE OPSKRIFTEN HERHummersuppe med springroll fyldt med rejer og sprøde grøntsager
SE OPSKRIFTEN HERTarteletter med rejer og asparges
Se opskriften herStenbiderrogn på hurtige kartoffelblinis
Se opskriften herSkalrejer med 3 slags dip
SE OPSKRIFTEN HERDisko Bay Kutter-Rejer på toastbrød med rørt smøreost
Se opskriften herDisko Bay Kutter-Rejer på cremet broccolisalat
Se opskriften herRejesalat
SE OPSKRIFTEN HERGrønlandske skalrejer i nye kartofler med krydderurtemayonnaise
SE OPSKRIFTEN HERDisko Bay Kutter-Rejer med tomattatar og basilikumcreme
SE OPSKRIFTEN HERToast med grønlandsk stenbiderrogn
Se opskriften herSprøde toasts røget hellefisk og krydret røræg
SE OPSKRIFTEN HERStenbiderrogn med smilende æg og sprødt rugbrød
SE OPSKRIFTEN HERForret med rejer på avocadocarpaccio med dilddip
SE OPSKRIFTEN HERHummersuppe med rejeravioli, cremet porre og dild
SE OPSKRIFTEN HERDisko Bay Kutter-Rejer med limemarineret melon-fetasalat og grillet brød
Se opskriften herDisko Bay Kutter-Rejer i sprød grønsagscrudité med avocadocreme og karse
Se opskriften herSæt fisk og rejer på påskebordet!