You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Forret med rejer på avocadocarpaccio med dilddip

Forret med rejer på avocadocarpaccio med dilddip

  • Rejer
  • Forret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Nytår
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften er en nem forret med rejer og avocado, der samtidig smager fantastisk. Retten kan med fordel også serveres som hovedret en varm sommerdag.  

Prøv også vores lækre opskrift på rejer og avocado-panna cotta

Fremgangsmåde

Bland den græske yoghurt med saften af en halv citron, salt, peber og masser af hakket dild.

Dryp rejerne godt af.

Skær avocado i tynde skiver og placer dem på tallerknerne.

Lav en marinade af saften af en halv citron, olivenolie, salt og peber. Pensel avocadoskiverne med marinaden og anret rejerne herpå. Riv citronskal over og drys med skyllet rucolasalat.
Server evt. med ristet/grillet brød.

Tip

Opskriften er en nem forret med rejer og avocado, der samtidig smager fantastisk. Retten kan med fordel også serveres som hovedret en varm sommerdag.  

Prøv også vores lækre opskrift på rejer og avocado-panna cotta

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejesuppe på skaller med sprøde urter
...