You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer med 3 slags dip

Skalrejer med 3 slags dip

  • Rejer
  • Forret
  • Hapsere og småretter
  • Med skal
  • Nytår
  • Gæstemad
  • Skalrejer
  • Påske
  • Sommer
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Sennepsdip:
De tørrede abrikoser hakkes meget fint og vendes sammen med ravigottesauce, 0,5 dl creme fraiche, paprika og knust hvidløg.
Dippen smages til med salt og peber.

Persille/parmesandip:
Parmesanost og persille hakkes groft (stilkene skal med).
Blendes grundigt med rapsolie, hvidløg og citronsaft og smages til med salt og peber.

Creme fraichedip:
Purløg og estragon hakkes fint og vendes sammen med resten af creme fraichen. Knust hvidløg tilsættes, og der smages til med salt og peber.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med salat af rosenkål, æbler og mandler
...