You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hummersuppe med springroll fyldt med rejer og sprøde grøntsager

Hummersuppe med springroll fyldt med rejer og sprøde grøntsager

  • Rejer
  • Hummer
  • Forret
  • Hovedret
  • Efterår
  • Vinter
  • Gæstemad
  • Supper
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit grøntsagerne fint og vend dem sammen med rejer, ingefær, salt og peber.

Rul forårsrullerne sammen og steg dem i olien i en gryde eller dyb pande, indtil de er gyldne og sprøde.

Varm suppen op og servér den straks sammen med forårsrullen.

Pynt retten med lidt ekstra rejer samt ærtespirer.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røgede rejer med chutney og hjemmelavet mayonnaise
...