Ingredienser
Fremgangsmåde
Rul pastadejen helt tyndt ud i 2 lange baner. Læg rejerne i en skål og krydr dem med lidt salt og peber samt en skefuld cremefraiche. Placer små bunker med 3-4 rejer i hver på den ene bane med god afstand imellem. Pensl rundt om rejerne med lidt vand.
Læg nu den anden bane ovenpå så alle rejerne er dækket. Tryk dejen forsigtigt ned omkring rejerne og stik raviolierne ud med et glas i en passende størrelse.
Skyl og rens porrerne og skær dem fint ud. Sauter porrerne i lidt olie og tilsæt cremefraiche. Lad porrerne simre til de er ’al dente’ og smag til med salt og peber.
Kog raviolierne i godt saltet vand til de er møre og læg dem ned i panden til porrerne.
Varm hummersuppen op og hæld den i varme tallerkner. Placer en skefuld af fyldet i midten og pynt med plukket dild.