You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Arkiv

Opskrifter med hellefisk

Hellefisk er en ægte grønlandsk delikatesse med kridhvidt kød og en fantastisk smag! Hellefisken er perfekt til hurtige og lækre hverdagsretter, men også til delikate forretter og hovedretter - når du skal imponere dine gæster.

Hellefisken er en fladfisk med en mild og cremet smag, som den blandt andet får på grund af dens langsomme vækst dybt nede i det iskolde grønlandske hav.

En af de helt gode fordele ved hellefisken, er at den egner sig til de fleste tilberedningsmetoder – ovntilberedning, pandestegning, grill, dampning etc., og den har den store fordel at den næsten er umulig at overtilberede!

Vidste du, at hellefisken hører til de fede fiskearter og har bl.a. et højt indhold af sundt fedt, omega-3-fedtsyrer og D-vitamin? Læs mere om vores delikate hellefisk her.

Vi har samlet 12 af vores lækreste opskrifter på hellefisk. Der er opskrifter med hellefisk på både forretter til dine gæster, delikate frokoster og smagfuld aftensmad.

Opskrifter med hellefisk

Røget hellefisk med pistacienødder og granatæblevinaigrette

Se opskriften her

Ovnbagt hellefiskeloins med rødbede, balsamico og ricotta

Se opskriften her

Røget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast

Se opskriften her

Stegt hellefisk med stegte ris

Se opskriften her

Ovnbagt BBQ hellefiskeloins med mangosalsa

Se opskriften her

Hellefiskefilet med tomattatar, ”underground-puré” og sherrysauce

Se opskriften her

Persillebagt hellefiskefilet med perlebyg, fennikel og persilleolie

Se opskriften her

Røget hellefisk med cremede porrer og spinat

Se opskriften her

Hellefiskefilet i folie med spidskålsalat og grillede blomkål

Se opskriften her

Nem ærtesuppe med sprød hellefisk

Se opskriften her

Røget hellefisk med broccolisalat og ristede pistaciekerner

Se opskriften her

Sommertortillas med røget hellefisk og Disko Bay Kutter-Rejer

Se opskriften her

Se også

Næste nyhed: Forretter med fisk og skaldyr
...