You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stegt hellefisk med stegte ris

Stegt hellefisk med stegte ris

  • Hellefisk
  • Hovedret
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Retten kan fint laves med en risblanding fra frost - tilsæt blot bouillon til de varme ris og smag til med salt og peber.

Læs mere om vores hellefiskefileter her.

Fremgangsmåde

Risene koges som anvist på pakken og afkøles. Steg risene i lidt olie og smag til med salt og peber.

Grøntsagerne skæres i grove stykker og steges med i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og knust hvidløg og lad det simre i 2 min.

Fisken skæres i mindre stykker og steges på en pande i ca. 3 min. på hver side. 

Tip

Retten kan fint laves med en risblanding fra frost - tilsæt blot bouillon til de varme ris og smag til med salt og peber.

Læs mere om vores hellefiskefileter her.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer som Singapore chili-krabbe med spisesalat
...