You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget hellefisk med cremede porrer og spinat

Røget hellefisk med cremede porrer og spinat

  • Hellefisk
  • Forret
  • Hovedret
  • Efterår
  • Røget & gravad
  • Jul
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften er perfekt som forret, men kan også serveres med kogte kartofler, ris eller pasta til en nem og lækker hovedret.

Fremgangsmåde

Skyl og rens porrer og spinat. Skær porrerne i grove stykker og damp dem møre i en smule vand med lidt salt.

Når porrerne er møre, tilsættes spinat og cremefraiche. Giv det hele et kort opkog og smag til med salt og peber.

Anret små ruller af hellefisk på de cremede porrer og pynt med bredbladet persille.

Tip

Opskriften er perfekt som forret, men kan også serveres med kogte kartofler, ris eller pasta til en nem og lækker hovedret.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stegt laks med julesalat, dadler, svampe og grøn fettuccine
...