You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Nem ærtesuppe med sprød hellefisk

Nem ærtesuppe med sprød hellefisk

  • Hellefisk
  • Forret
  • Hovedret
  • Filet
  • Supper
  • Nytår
Tid:30 min.
Portioner:2
Tid:30 min.
Portioner:2

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hellefisken skæres i mindre stykker og krydres med salt og peber og trækker min. 10 min.

Fennikel, citronsaft, persille og hvidløg vendes sammen og smages til med salt og peber.

Bouillon og ærter koges op og blendes. Smages til med salt og peber.

Fisken steges i olie på panden i ca. 2 min. på hver side.

Suppe, fennikel og fisk fordeles i to dybe tallerkner. Pyntes herefter med dild og serveres straks og evt. med friskbagt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hvidløgsrejer på grønne puy-linser
...