You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Paneret torsk med "klassisk tilbehør"

Paneret torsk med "klassisk tilbehør"

  • Torsk
  • Hovedret
  • Smørrebrød
  • Loin
  • Convenience
  • Børnenes favoritter
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

De frosne torsk lægges på en bageplade med bagepapir og varmes i ovn som anvist på pakken.

Rødbeder hakkes og røres sammen med og mayonnaise (80 g). Rugbrødet smøres med mayonnaise (2 spsk) og salaten fordeles derpå. Den lune torsk lægges på og toppes med rødbedemayonnaise, syltet agurk hakket i tern, bacon og revet peberrod.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer med blomkålscouscous krydret med kørvel
...