You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Panerede rejer med parmesan

Panerede rejer med parmesan

  • Rejer
  • Convenience
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

300 g panerede rejer

100 g frisk revet parmesan

persille

creme fraiche dressing med hvidløg

Fremgangsmåde

Lav en creme fraiche dressing med creme fraiche, citronsaft, salt og friskhakket hvidløg.

Tilbered de panerede rejer direkte fra frost i ovn ca. 5 min. ved 200°C varmluft eller i friture 1-2 min v. 180°C.

Anret rejerne i en skål, hæld lidt dressing over rejerne samt friskrevet parmesan. Tilsæt til sidst lidt hakket kruspersille.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Reje-tapas med kyllingebryst og peberfrugt
...