You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med sprøde rugmelsvafler og Disko Bay Kutter-Rejer

Røget laks med sprøde rugmelsvafler og Disko Bay Kutter-Rejer

  • Rejer
  • Laks
  • Forret
  • Hovedret
  • Sommer
  • Røget & gravad
  • Børnenes favoritter
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften med røget laks på rugmelsvafler kan med fordel bruges som en sund og nem forret. 

Fremgangsmåde

Dræn yoghurten ved at komme et klæde, fx et rent viskestykke, i en si, og kom yoghurten i og lad den dræne ca. 30 min.

Bag vaflerne, og hold dem lune.

Snit fennikel meget fint, gerne på et mandolinjern og kom de tynde skiver i isvand.

Pisk den drænede yoghurt med citronsaft, revet citronskal og salt og peber.

Tag fennikel op af vandet og lad den dryppe af på et rent viskestykke.

Den røgede laks anrettes på de lune rugmelsvafler med fennikel, rejer, frisk citroncreme og pynt med masser af dild og lidt ekstra revet citronskal.

Krydr med friskkværnet peber.

Tip

Opskriften med røget laks på rugmelsvafler kan med fordel bruges som en sund og nem forret. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeloin med 2 slags rødbeder og dild
...