You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Marineret røget laks med æblesalat og peberrodssauce

Marineret røget laks med æblesalat og peberrodssauce

  • Laks
  • Hovedret
  • Røget & gravad
  • Vinter
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Soyasauce, fintrevet ingefær og finthakket rosmarin vendes sammen og den afskindede og røgede laks vendes grundigt i marinaden. Lad den trække på køl 10 min., gerne længere.

Æbler skæres i tern og vendes med citronsaft, finthakket rødløg, knust hvidløg, fintsnittede forårsløg, ærter, finthakket rød chili og grofthakket kørvel, smag til med salt og peber.

Fløden koges op med bouillonterningen og fintrevet peberrod, og koges ned til 4 dl og smages til med sukker, salt og peber.

Den marinerede røget laks skæres i grove skiver og serveres med æbler, den varme sauce samt evt. friskbagt brød og kryddersmør.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer med ærter i purløgsmarinade og grillede løg
...