You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Mexicansk salat med totopos

Mexicansk salat med totopos

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sunde salater
  • Sommer
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Fjern stenene fra avocadoerne, løft frugtkødet ud med en ske og skær det i tern. Dryp det straks med citronsaft for at forhindre at det misfarves af luftens ilt. Rens peberfrugterne og skær dem og courgetten i ca. 11⁄2 cm. store tern. Lad majskernerne dryppe af.

Smag olien til med citronsaft og citronskal, chilisauce og krydderier og vend myntebladene i. Bland alle grøntsagerne i dressingen sammen med kyllingeternene og lad salaten trække mens du steger totopos.

Skær hver tortilla i 8-12 trekanter og steg dem sprøde og gyldne i godt varm majsolie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Læg salatblade og rucola langs kanten af et lavt, halvdybt fad og anret salaten i midten. Pynt den med let knuste baconskiver, rejerne og et par mynteblade og server den straks med de sprøde, varme totopos til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Dressing med stenbiderrogn
...