You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Kold rejesuppe

Kold rejesuppe

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Efterår
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Supper
  • Vinter
  • Nytår
  • Sommer
Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl løg, persillerod og gulerod. Skær dem i mindre stykker og svits dem i olie med halvdelen af rejerne. Tilsæt tomatpuré, hvidløg, timian, hvidvin og vand. Lad det koge til grøntsagerne er møre. 

Suppen blendes til den er lind, afkøles og smages til med salt og peber. Fløden piskes let og vendes i. 

Suppen fordeles i fire dybe tallerkener. Tomaterne skæres i tern og lægges i med resten af rejerne og plukket kørvel. Serveres med lunt brød og smør.

Opskriften på rejesuppe er en sund ret, der samtidig smager fantastisk. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejesuppe på skaller med sprøde urter
...