You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefiskefilet (med skind) grillet med grillbrød, tomater og mild BBQ

Hellefiskefilet (med skind) grillet med grillbrød, tomater og mild BBQ

  • Hellefisk
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Del tomaterne i halve og dryp med olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen ved 60°C til de er møre og stadig saftige.

Blend alle ingredienserne til barbecuesaucen og smag til med salt og peber.

Skær brødet i lange toasts og pensl med lidt olivenolie. Grill brødene til de er sprøde og gyldne.

Vend hellefisken i olie, salt og peber og grill på skindsiden til den er gylden og sprød. Vend fisken om og grill den færdig.

Anret fisken med de sprøde toasts, tomaterne og pynt med rucola. Serveres med nye kartofler, grøn salat eller pasta.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefiskefilet med tomattatar, ”underground-puré” og sherrysauce
...