You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefisk på rosenkål med hvedekerner, grønne bønner, rucola og revet parmesan

Hellefisk på rosenkål med hvedekerner, grønne bønner, rucola og revet parmesan

  • Hellefisk
  • Børnenes favoritter
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 stk. letpaneret hellefisk med hvidløg og urter

300 g. hvedekerner

400 g. rosenkål

400 g. grønne bønner

200 g. rucolasalat

100 g. parmesanost

5 dl. kraftig fjerkræbouillon

1 dl. soyasauce

1 lime

salt og peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde

Kog hvedekernerne i 20 min. i saltet vand.

Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.

Rens bønner og rosenkål og blancher dem i kogende vand 4 min.

Kom de drænede hvedekerner i en gryde, med rosenkål, bønner, bouillon og soya.

Lad det simre under omrøring i 5 min. Tilsæt herefter parmesanost og rucola og vend det hele godt sammen.

Smag til med salt og peber og server straks med de varme fisk og limebåde. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeloin med lufttørret skinke og marinade af orange og brunet smør
...