You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med ærter i purløgsmarinade og grillede løg

Disko Bay Kutter-Rejer med ærter i purløgsmarinade og grillede løg

  • Rejer
  • Forret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sommer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit purløget groft og blend sammen med hvidløg og olie så det bliver en helt grøn olie. Sigt olien.

Lun forsigtigt ærterne i en gryde i olien. Tilsæt grofthakkede mandler.

Grill forårsløgene på en tør pande til de er møre.

Anret rejerne på de lune ærter og de grillede løg, pynt med ærtespirer strimler af chorizo og revet citronskal. Servér med godt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget hellefisk med gulerødder og havtornmarinade
...