You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grønlandske skalrejer i nye kartofler med avocadocreme

Grønlandske skalrejer i nye kartofler med avocadocreme

  • Rejer
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

400g grønlandske skalrejer 

500g nye kartofler

50g feldsalat  

evt. skovsyre (til pynt) 

 

Avocadocreme: 

1½ avocado 

½ dl græsk yoghurt 

saft fra ½ citron 

1 bundt purløg (gem lidt til topping) 

1 bundt dild 

¼-½ bundt persille  

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem afkøle.

Kom alle ingredienserne til avocadocremen i en minihakker eller blender og blend det sammen til en ensartet og cremet konsistens.

Pil rejerne.

Lav en lille udhuling i kartoflerne med en ske, så der bliver en lille fordybning.

Læg feldsalaten på et fad eller en stor tallerken og fordel kartoflerne derpå. 

Anret rejerne i kartoflerne med avocadocreme og top med purløg og skovsyre. Servér evt. med lækkert brød til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Lun rissalat med savojkål og persille
...