You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Suppe med rejer og ærtepuré

Suppe med rejer og ærtepuré

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Supper
  • Sommer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften på rejesuppe er en nem og sund hverdagsret, der også fungerer godt som forret. 

Fremgangsmåde

Piskefløde og bouillon koges op.

Ærter og knust hvidløg tilsættes, og suppen blendes.

Smag til med salt og peber.

Rejerne tilsættes (må ikke koge med).

Serveres straks med lunt brød og smør.

Tip

Opskriften på rejesuppe er en nem og sund hverdagsret, der også fungerer godt som forret. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Persillebagt hellefiskefilet med perlebyg, fennikel og persilleolie
...