You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefisketournedos i sennepsfløde

Hellefisketournedos i sennepsfløde

  • Hellefisk
  • Filet
  • Hovedret
  • Nytår
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tomaterne befries for skind og kerner og skæres i strimler på 5 cm. 

Porren skæres i strimler på 5 cm og svitses sammen med tomater på panden med smør. 

Fisken krydres og steges, og panden koges af med vin. Tilsæt sennep, sennepsfrø og fløde. Kog lidt ind. Anrettes med saucen på tallerkenen. Dild og persille drysses over, og fisken anrettes med skiftevis lag af grøntsager og fisk (et tårn). Pynt med friterede risnudler.

Friterede risnudler: 
Nudlerne steges i varm friture, afdryppes på fedtsugende papir og drysses med groft salt. Serveres eventuelt med pasta.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget laks på lun kartoffelsalat med rødløg og persille
...