Ingredienser
300 g panerede rejer
4 hvide boller
1 stor tomater
2 avocadoer
100 g syltet drænet rødløg
1/2 isbjergsalat
Thousand Island dressing
Tip
Opskrift på Thousand Island dressing:
1 dl. Mayo
½ dl. Crème fraiche
2 tsk paprika pulver
50 gram ketchup
salat og peber
1 spsk soyasauce
saft af en kvart citron
Alle ingredienserne røres sammen, og smages til.
Fremgangsmåde
Rist bollerne og skær dem over uden at skære hele vejen igennem.
Skær tomater, avocado i skiver og icebergsalat i strimler.
Dræn de syltede løg.
Tilbered de panerede rejer direkte fra frost i ovn ca. 5 min. ved 200°C varmluft eller i friture 1-2 min v. 180°C.
Anret salaten i bollerne og tilsæt tomater, avocado og panerede rejer.
Thousand Island drysses ovenpå inden servering.
Tip
Opskrift på Thousand Island dressing:
1 dl. Mayo
½ dl. Crème fraiche
2 tsk paprika pulver
50 gram ketchup
salat og peber
1 spsk soyasauce
saft af en kvart citron
Alle ingredienserne røres sammen, og smages til.