You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejeburger med skarp sovs

Rejeburger med skarp sovs

  • Rejer
  • Torsk
  • Hovedret
  • Sommer
  • Sandwich og wraps
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær torsken i mindre stykker og blend dem i en blender. Tilsæt æg og til sidst lidt fløde. Hak rejerne i grove stykker og vend dem med fint hakket dild og rødløg i torskefarsen. Smag til med salt og peber. Hvis farsen er våd, så tilsæt 1-2 spsk hvedemel og/eller lidt rasp. Stil gerne farsen i køleskabet i ca. 15 minutter så den kan nå at ”sætte sig”.

Skarp sovs:
Finthakket cornichoner og grovhakket kapers blandes sammen med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med fintrevet citronskal- og saft og salt og peber. Opbevar sovsen et køligt sted indtil servering.

Form 4 store flotte bøffer og paner dem i rasp. Steg bøfferne i smør i ca. 4 min på hver side. Steg surdejsbrødet i lidt olivenolie. Saml burgeren ved at komme en bøf på det gyldenbrune surdejsbrød og læg den gode skarpe sovs og friske salatblade.

Server straks og nyd det!

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk à la carpaccio med kapers og sprød parmesan
...