You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torsk på krydrede hvedekerner

Torsk på krydrede hvedekerner

  • Torsk
  • Hovedret
  • Loin
  • Fisk i ovn
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hvedekernerne koges som anvist på pakken og skylles i koldt vand. 

Kernerne vendes med knust hvidløg, finthakket chili, hakket persille og fintsnittet løg.

Bouillon samt peberfrugt i tern tilsættes, og blandingen smages til med salt og peber.

Fisken skæres i grove stykker og krydres med salt og peber.

De krydrede hvedekerner hældes i et ildfast fad, og fisk samt grofthakket pak choy lægges over. Fadet dækkes med stanniol og bages i en forvarmet ovn. 20 min. ved 180°C. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torsk med cremede porrer, spidskål og nye kartofler
...