You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Mexicansk inspireret grøn sauce med rejer, chili & ris

Mexicansk inspireret grøn sauce med rejer, chili & ris

  • Rejer
  • Hovedret
  • Gæstemad
Tid:50 min.
Portioner:4
Tid:50 min.
Portioner:4

Ingredienser

300g Disko Bay Kutter-Rejer
4 dl ris

Grøn sauce:
3 stk. grøn peberfrugt
1-2 stk. grøn chili
3 fed hvidløg
olivenolie
saft fra 1½ lime
1 bundt frisk koriander
1-1½ dl græsk yoghurt
salt og peber

Fremgangsmåde

Grøn sauce:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Flæk peberfrugterne, fjern kernerne og læg dem på en bageplade med hvidløg og grøn chili. Vend det hele med olivenolie og salt.
Bag i ovnen i ca. 30 minutter til det er blevet mørt og har fået farve - overfladen må gerne være lidt brændt.
Kom peberfrugterne i en bøtte i cirka 15 minutter og fjern nemt skindet derefter.
Blend alle ingredienserne til saucen sammen til den er cremet og glat. Smag til med salt og peber.

Resten:
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Anret risene i skåle og hæld saucen over.
Top med rejer, finthakket chili og frisk koriander.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Skalrejer med couscoussalat og grøn marinade
...