You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torskeloin med skalrejer, grillede asparges og rejesmør

Torskeloin med skalrejer, grillede asparges og rejesmør

  • Torsk
  • Rejer
  • Forret
  • Efterår
  • Med skal
  • Loin
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pil rejerne og gem skallerne. Blend skallerne med paprika, hvidløg og smør samt salt og peber til en cremet masse.

Pres smørret igennem en sigte. Rul smørret ind i film og stil det på køl.

Læg torsken i et ildfast fad og krydr med salt. Læg ovnfast film over fadet og bag fisken ved 125° C i ca. 25 min.

Skyl aspargesene og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber – og grill dem.

Anret den ovnbagte torsk på de grillede asparges med rejesmørret og pynt med pillede rejer og frisk dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kaviarrand af stenbiderrogn med Disko Bay Kutter-Rejer
...