You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer i spidskålsravioli med rejemayo og dild

Disko Bay Kutter-Rejer i spidskålsravioli med rejemayo og dild

  • Rejer
  • Forret
  • Kogt og pillet
  • Lage
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blanchér spidskålsbladene i saltet vand og afkøl straks. Dup dem helt tørre og skær dem til, så de er fri for stokken og så firkantede som muligt. Vend bladene i en marinade af olivenolie, citronsaft og -skal samt salt og peber.

Gør retten ekstra dekorativ ved også at dele rosenkål i enkelte blade og dyppe dem i marinaden.

Rør en ”rejemayo” af rejer (gem lidt til pynt), mayonnaise, fintsnittet dild, citronskal, salt og peber.

Placér en skefuld rejemayo på hver spidskålsblad og fold som en ravioli. Lav 3 til hver person.

Anret raviolierne på en tallerken med marinerede rosenkålsblade, plukket dild, revet citronskal og rejer.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn i sprøde bagte kartofler
...