You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Thai-fiskesuppe

Thai-fiskesuppe

  • Hellefisk
  • Hovedret
  • Efterår
  • Røget & gravad
  • Supper
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Mælk, kokosmælk, saft og skal af lime og frisk, skåret ingefær koges op og smages til med salt og peber.

Rist og hak mandlerne.

Kom babymajs, chili efter smag og mandler i bunden af en dyb tallerken og hæld suppen over. 

Pynt med de fintskårne forårsløg og chili efter smag, dryp med koldpresset rapsolie (du kan også bruge sesamolie eller røget rapsolie) og kom røget hellefisk i strimler over til slut.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget laks i brændt hjertesalat med rysteribs og sesamknas
...