You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stenbiderrogn i pitabrød med klassisk fyld

Stenbiderrogn i pitabrød med klassisk fyld

  • Stenbiderrogn
  • Hovedret
  • Rogn
  • Sandwich og wraps
  • Sommer
  • Børnenes favoritter
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl og rens salaten. Skær forårsløget i tynde skiver og agurken i tern. Smag cremefraiche til med citronsaft, presset hvidløg, salt og peber.

Rist pitabrødene ganske kort i en meget varm ovn eller i brødrister.

Fyld pitabrødene med salat, agurk, forårsløg og plukket dild. Anret stenbiderrogn på toppen med dressing og pynt med plukket dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med cremede porrer og spinat
...