You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Gratinerede rødspættefileter med ravioli, hytteost og spinat

Gratinerede rødspættefileter med ravioli, hytteost og spinat

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blanchér raviolien og vend den sammen med lidt af spinaten.

Placér rødspætterne ovenpå raviolien og dæk fisken med hytteosten, salt og peber. Bag fisken i ovnen indtil den er gylden og gennemvarmet, men stadig saftig.

Lav en spinatsalat af spinat, olivenolie, citronsaft og fintsnittet purløg.

Servér retten straks - evt. med et groft brød til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast
...