You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Stærk gazpacho med rejer

Stærk gazpacho med rejer

  • Rejer
  • Forret
  • Efterår
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Supper
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær agurk uden skal, rødløg, tomater, peberfrugter og hvidløg i mindre stykker og bland med sherryeddike, olie, chili og honning. Lad det stå 20 minutter i køleskabet (eller gerne natten over). Blend det hele og smag til med salt og peber, og evt. lidt mere eddike og olie.

Bland rejer, 2 tomater i tern og ½ agurk uden skal i små tern med skal og saft af citron og smag til med salt og peber.

Læg garnituren i små skåle og hæld suppen over ved servering. Pynt til sidt med en lille dildkvist og lidt olivenolie.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprødstegt torskeloin på blomkål rødløg og kapers
...