You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med æble-rødløgsvinaigrette

Røget laks med æble-rødløgsvinaigrette

  • Laks
  • Forret
  • Vinter
  • Røget & gravad
  • Jul
  • Gæstemad
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften med røget laks kan med fordel bruges som en nem og lækker forret til når du får gæster på besøg. 

Fremgangsmåde

Hak halvdelen af rødløget fint, og bland det med balsamicoeddike, olie, salt og peber.

Lav kugler af æblerne med et ’parisiennejern’, eller skær dem i tern og læg dem i marinaden.

Skyl og rens salaten, skær det resterende rødløg i ringe.

Anret retten med røget laks med plukkede salater, rødløgsringe og den friske vinaigrette.

Tip

Opskriften med røget laks kan med fordel bruges som en nem og lækker forret til når du får gæster på besøg. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: ”Cæsarsalat” med rejer i olie med citron og peber
...