You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Seafood cæsarsalat med sprøde grillede croutons, parmesan og hjertesalat

Seafood cæsarsalat med sprøde grillede croutons, parmesan og hjertesalat

  • Rejer
  • Rødspætte
  • Forret
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
  • Sunde salater
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Riv halvdelen af parmesanen og bland det i mayonnaisen. Tilsæt knust hvidløg, finthakket ansjos, salt og peber.

Skyl og rens salaten og høvl det sidste parmesan i flager.

Skær brødet i tynde skiver og pensel det med olie, hvorefter det grilles sprødt på begge sider.

Rul rødspætterne og damp dem i ovnen ved 100 grader under film, indtil de er saftige og gennemvarmet.

Anret salaten med rødspætterne, rejer, høvlet parmesan og de sprød croutons samt cæsardressingen.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk på grønne ærter som risotto med sprød chorizo
...