You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Kryddergratineret regnbueørred med tomattatar og grillede løg

Kryddergratineret regnbueørred med tomattatar og grillede løg

  • Ørred
  • Hovedret
  • Filet
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blend rasp, persille og parmesan til en grøn rasp. Riv tomaterne på et groft rivejern og lad tomaten dryppe af i en sigte.

Rist skindsiden af fisken på en pande og drys med masser af krydderrasp. Sæt panden direkte i ovnen og bag til raspen er gylden.

Grill forårsløgene. Smag tomattataren til med olivenolie, finthakket skalotteløg, salt og peber. Anret den gratinerede laks med de grillede forårsløg og tomattataren.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprød rød coleslaw til fisk
...