You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med karrymarinerede majs

Røget laks med karrymarinerede majs

  • Laks
  • Forret
  • Hovedret
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Røget & gravad
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften er også fantastisk som forret, da den er nem at lave og smager skønt. 

Fremgangsmåde

Rens fennikel og kog dem helt møre i en lage af appelsinsaft med stjerne anis og smør.

Mariner majsene med lidt olie og karry, salt og peber og grill dem møre på grill eller grillpande. Afdryp fennikel godt og kog lagen ind til den er tyk.

Grill fennikel og anret røget laks med de grillede fennikel, majs og lidt af den indkogte lage. Pynt med dild og server med groft brød. 

Tip

Opskriften er også fantastisk som forret, da den er nem at lave og smager skønt. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Cannelloni af røget laks med sprøde rugbrødschips, rygeost og radiser
...