You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med salat af fennikel, æble og kapers

Røget laks med salat af fennikel, æble og kapers

  • Laks
  • Forret
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Efterår
  • Røget & gravad
  • Vinter
  • Sunde salater
  • Jul
  • Nytår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften med røget laks kan nemt bruges som en lækker, sund forret. 

Fremgangsmåde

Skær fennikel i helt tynde skiver på et mandolinjern, eller blot så tyndt som muligt med en skarp kniv. Læg fennikelskiverne i iskoldt vand.

Skær æblerne i tynde skiver og vend dem med citronsaft. Snit purløg fint og pluk dild. Vend æbler, fennikel, kapers, dild og purløg sammen med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber. 

Retten anrettes med røget laks med salaten og serveres med groft brød.

Tip

Opskriften med røget laks kan nemt bruges som en lækker, sund forret. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Regnbueørred med karryristet fennikel og æblevinaigrette
...