You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pil-selv rejer med snobrød og spicy dip

Pil-selv rejer med snobrød og spicy dip

  • Rejer
  • Med skal
  • Forret
  • Hovedret
  • Sommer
  • Børnenes favoritter
  • Skalrejer
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Del snobrødsdejen i fire dele og rul dem ud til en rektangulær form. Skyl hytteosten. Fordel hytteosten, snittet purløg, salt og peber på dejen og fold sammen så fyldet lukkes helt inde. Lav nu snobrødet på almindeligvis. Det kan enten bages over bål eller i ovnen, til det er gyldent.

Lav en spicy dip af mayonnaise, chilisauce og sambal oelek. Smag til med salt og peber.

Server snobrødet med citronbåde, spicy dip og masser af rejer drysset med frisk dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprøde rødspætter, rå blomkål og sellericreme
...