You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med grøntsagstzatziki

Røget laks med grøntsagstzatziki

  • Laks
  • Forret
  • Vinter
  • Røget & gravad
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften egner sig godt som forret med røget laks, men kan med fordel også bruges som hovedret. 

Fremgangsmåde

Agurk, tomat og peberfrugt udkærnes og skæres i små tern.
Grøntsagerne vendes med yoghurt og knust hvidløg. Der smages til med salt og peber.

Anret skiver af røget laks fordelt på 4 tallerkener, og server med grøntsagstzatziki og ristet rugbrød.

Tip

Opskriften egner sig godt som forret med røget laks, men kan med fordel også bruges som hovedret. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter
...