You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grillet laks på spyd med chorizopølse, æbler og fennikel

Grillet laks på spyd med chorizopølse, æbler og fennikel

  • Laks
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Del lakseportionerne i 3 stykker. Stik dem på rosmarinkvistene sammen med chorizopølserne og dryp med olivenolie, kryddersalt og peber.

Skær fennikel i ultratynde skiver og læg dem i iskoldt vand. Skær siderne af æblerne og stik kernehuset ud, så du har i alt fire, tykke æbleringe. Skær de andre stykker æble i tern og bland dem med æbleeddike, oliveolie og purløg.

Grill æbleringene på begge sider og krydr med salt og peber. Afdryp fennikel godt, marinér let i æblevinaigretten og stik fenniklen ind i æblerne.

Grill fiske- og chorizospyddene til fisken er stegt og stadig saftig. Anret med æblerne og lidt mere af vinaigretten.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Dildmarinerede krebsehaler med gulerodfettuccine og appelsin
...