You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks og couscoussalat med avocado, tomater og oliven

Røget laks og couscoussalat med avocado, tomater og oliven

  • Laks
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Forret
  • Hovedret
  • Sommer
  • Røget & gravad
  • Jul
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften med røget laks egner sig til såvel forret som en nem hverdagsret. 

Fremgangsmåde

Kog couscoussen som anvist på pakken, afkøl og rør den med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Skær avocado og tomat i grove tern og vend dem i den marinerede couscous. Hak persille groft og vend det i. 

Anret med røget laks på 4 tallerkener og kom couscoussalaten ovenpå. Server evt. sammen med naan- eller pitabrød.

Tip

Opskriften med røget laks egner sig til såvel forret som en nem hverdagsret. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Æggepandekager med rød stenbiderrogn, broccoli og persille
...