You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med grillet squash og marinade af bagte peberfrugter

Røget laks med grillet squash og marinade af bagte peberfrugter

  • Laks
  • Forret
  • Røget & gravad
  • Sommer
  • Jul
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl og rens rucolaen.

Halver peberfrugterne og fjern kerner og stilk. Pensl ydersiden med olivenolie og bag/grill peberfrugterne i ovnen ved højest mulige temperatur – til de er helt sorte, og skindet slipper kødet. Afkøl og fjern skindet.

Skær peberfrugterne i strimler og mariner dem med lidt hvidløg, olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber.

Skær squashen i lange tynde skiver og vend dem med lidt olivenolie.

Grill skiverne og krydr med salt og peber.

Anret den røgede laksmed grillede squashskiver, peberfrugtmarinade og den friske rucolasalat.

Server med groft brød eller pasta.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med kikærter i hummus, hjertesalat og persille
...